Кандидатствай!

Защо при нас?

За да кандидатствате при нас е необходимо да попълните бланката по-долу, с което заявявате своя интерес за прием в училище “Слънчев лъч”. След постъпването на кандидатурата, ще се свържем с Вас за лична среща с Вашето семейство и бъдещия ученик. Кандидатстването е отворено през цялата година.

Свободни места за учебната 2019/2020 г.

Предучилищна  група
Започвайки при нас още от предучилищна възраст, децата без стрес ще могат да направят плавен преход към училищното образование.  Контактът и общуването с по-големите ученици и учители от начален курс спомага този процес и децата придобиват увереност и самостоятелност. 

Смесена 3 и 4 група (5-6 годишни) – 2 свободни места

1-4-ти  клас
Това е важен период за децата, в който  се създава любовта към ученето и  любознателността към всички чудеса на заобикалящия ни свят. В нашето училище, с грижа и старание, учителите подкрепят и насочват всяка стъпка на детето към собственото му израстване и развитие.   Децата се подготвят за външното оценяване в края на 4-ти клас без стрес и с увереност в собствените сили и възможности. 

1-ви клас – 2 свободни места
3-ти клас – 3 свободни места
4-ти клас – 4 свободни места

5-7-ми клас
Промяната в този етап от училищното образование често е стресираща за децата. Увеличеният обем от учебния материал, различните учители по всеки предмет, стреса от матурите след 7-ми клас,  а и започващият хормонален дисбаланс  на тийнеджърската възраст, често се оказват  пагубни за емоционалното състояние на децата. В този етап сме заложили на подкрепящата среда, усилената самоподготовка, както и работа по общи и самостоятелни проекти.

5-ти клас – 7 свободни места
6-ти клас – 6 свободни места
7-ми клас – 10 свободни места