Кандидатствай!

Защо при нас?

Кандидатстването в ЧОУ “Слънчев лъч” е отворено през цялата година.

За да кандидатствате за учебната 2021/22 г. е необходимо да попълните бланката по-долу, с което заявявате своя интерес за прием в училище “Слънчев лъч”. След постъпването на кандидатурата, ще се свържем с Вас за лична среща с Вашето семейство и бъдещия ученик. След одобрение и подписване на договор за обучение, ще е необходимо да предоставите  следните документи:

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за прием в подготвителна група:
Заявление (попълва се онлайн и се прикачват файловете с изискваните по-долу документи)
– Документ за посещавана група в детска градина или детски център
– Копие от акта за раждане
– Личен здравен картон
– Имунизационен паспорт

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за прием в 1-7-ми клас:
Заявление (попълва се онлайн и се прикачват файловете с изискваните по-долу документи)
– Удостоверение за преместване
– Удостоверение за завършен клас
– Удостоверение за завършена подготвителна група (за 1-ви клас)
– Характеристика
– Копие от акта за раждане
– Личен здравен картон
– Имунизационен паспорт
– Снимка на ученика

Предучилищна  група – смесена 3 и 4 група (5-6 годишни)
Започвайки при нас още от предучилищна възраст, децата без стрес ще могат да направят плавен преход към училищното образование.  Контактът и общуването с по-големите ученици и учители от начален курс спомага този процес и децата придобиват увереност и самостоятелност.

1-4-ти  клас
Това е важен период за децата, в който  се създава любовта към ученето и  любознателността към всички чудеса на заобикалящия ни свят. В нашето училище, с грижа и старание, учителите подкрепят и насочват всяка стъпка на детето към собственото му израстване и развитие.   Децата се подготвят за външното оценяване в края на 4-ти клас без стрес и с увереност в собствените сили и възможности. 

5-7-ми клас
Промяната в този етап от училищното образование често е стресираща за децата. Увеличеният обем от учебния материал, различните учители по всеки предмет, стреса от матурите след 7-ми клас,  а и започващият хормонален дисбаланс  на тийнеджърската възраст, често се оказват  пагубни за емоционалното състояние на децата. В този етап сме заложили на подкрепящата среда, усилената самоподготовка, както и работа по общи и самостоятелни проекти.