Търси се учител по английски език

Частно основно училище „Слънчев лъч” е първото в града еко училище, локализирано в покрайнините на гр.Пловдив сред чиста природа и спокойна среда.  Философията и принципите, които са заложени в работата ни са любов към човека, любов към природата и нейното опазване, радост от живота. Педагогическите подходи и методи, които ни помагат да интегрираме тези принципи в подготовката на учениците са уникални по рода си и съчетават в себе си Сугестопедията на проф.Лозанов, Монтесори метод, Слънчевата педагогика, както и други доказали се образователни практики. Ние надграждаме държавните образователни стандарти за учебното съдържание, като стимулираме изследователския дух и проектната работа, така че учениците да достигнат до много по-задълбочено разбиране на изучаваното и как то може да се използва в реалния живот.

За постигане на поставените ни цели от сплотения ни преподавателски екип, търсим учител по английски език за 1-7-ми клас.

Очакваме от Вас:
– необходимото педагогическо образование;
– отлично владеене на езика;
– любов към учителстването, децата и знанието;
– усет, такт и индивидуален подход към работата с всяко дете;
– комуникативност и отговорност;
– позитивно отношение и творчески подход;
– желание за самоусъвършенстване и повишаване на квалификацията.

Предлагаме:
– опитност в иновативното преподаване;
– работа в свободна и подкрепяща среда;
– възможност за усъвършенстване и развитие на професионалните качества;
– работа сред природата в малки класове.

Ако имате интерес и желание да се включите в екипа ни, моля изпратете професионалната си автобиография, своите предимства и мотивация да работите в нашето училище на slanchevlachplovdiv@gmail.com
След разглеждане на документите, ще се свържем с Вас за среща на живо.

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.