Лятно училище 9-13-ти юли 2018 г.

Понеделник, 9-ти юли
Хубавото време е рай за изобретателни игри и арт- изяви. Следобед изработихме картички с морски мотиви за нашите семейства ! Всички бяха много мотивирани и сътвориха прекрасни творения.

Вторник, 10-ти юли
Във вторник денят ни премина повече от продуктивно! В сутрешните часове използвахме занимателните игри за обучение по математика. С помощта на пръчиците от събиране и изваждане с лекота достигнахме до умножение и деление. Конструирахме и изчисляваме, за да може да достигнем до желаният резултат! В следобедните работилничка създадохме красиви морски пейзажи.

Сряда, 11-ти юли
В сряда не се сяда и нашите момичета и момчета го потвърждават на 100%. Забавни игри и атракциони, занимателна кръстословица и вълнуващи моменти в класната стая по време на ваканция. Следобедната ни работилничка в сряда бе посветена на рисунки върху камъчета! Всеки подходи мнаго емоционално и индивидуално и сътвори красив сюжети върху своето камъче.

Четвъртък, 12-ти юли
Четвъртък е повече от прекрасен, когато е лято и не смееш да пропуснеш и миг от програмата на лятното ни училище! Забавления на открито и интересни предизвикателства в класната стая. Решавахме интересни казуси включващи и задачи от събиране, изваждане, умножение и деление! Рисувахме, четохме приказки и интересни занимателни книжки. Следобедната ни работилничка в четвъртък е посветена на любимите за всички деца вкусни изкушения. Приготвихме чудесни бухтички и гевречета и ги гарнирахме със сладко от боровинки, а резултатът беше повече от впечатляващ!

Петък, 13-ти юли
В петък забавните игри бяха като за последно ! Децата преливаха от емоции и дадоха връх на своите изяви и творчески инициативи. В сутрешните образователни часове четохме от любимите на децата книжки. Разгадахме, какво означават имената на всяко едно от децата и от къде идват. Поляхме цветята, дръвчетата и зеленчуковите ни градинки.

С това летните ни приключения в училище приключиха! Желаем весела и емоционална ваканция на всички деца!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.