Откриване на учебната 2018/19 година

Уважаеми родители, учители, ученици,

Благодаря Ви за съпричастността! Благодаря Ви за доверието! Благодаря Ви, че всички заедно сме част от голямата идея да градим един по-добър свят!

Днес, за първи път прекрачиха прага на нашето училище малките първокласници!
Добре дошли, мили деца!
За вашия незабравим ден са се погрижили учители вълшебници, с които четенето и писането е лесно и интересно. В забавни игри вие ще преоткривате света на възрастните и ще откривате нови недостигнати все още хоризонти. Очаква ви бъдещето – тръгвайте смело напред!
Подкрепяме Ви – родители и учители, защото ви обичаме! Прекрасен, слънчев екип – ученици, учители, родители – с очи, които виждат красотата; сърце, което чувства добротата; дух, който извисява мисъл; устрем и порив за успех! Енергия на създатели!
Щастливи сме, че сме заедно! Благодарим ви, че ви има!

Уважаеми родители,
Въпросите на Вашите деца ни вдъхновяват!
За нас детето не е глина, която да оформим според своите виждания, а личност с достойнство и уникален набор от дарби, които най-добре разцъфват сред атмосфера на насърчение и свобода.
Вярваме, че колкото по-щастливо е едно дете и не се бои да изразява себе си, толкова по-уверено ще проправя своя път в живота.
Най-голямото ни насърчение и гордост са плодовете от нашия труд – нашите възпитаници – тези, които обучаваме днес и които ще продължат образованието си един ден.

Благодарни сме за всяко детско краче, прекрачило прага на нашето училище, и за привилегията да бъдем част от живота на нашите деца! За тях превръщаме знанието в приключение!

Да си пожелаем смели мечти и безкрайни хоризонти!
Честита нова учебна година!
На добър час, мили деца – настоящи и бъдещи „Личности на успеха“!

Спаска Иванова
Директор ЧОУ “Слънчев лъч,
с.Марково

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.