Кулинарна среща с Красимир Георгиев

Снимка: Личен архив

Краси Георгиев е ултрамаратонец, който на 36 години се отказва от вредните навици и започва да тича за здраве, но много скоро бягането става неговия нов начин на живот и страст. За няколко години участва в състезания в почти всеки край на земното кълбо – Танзания, Камбоджа, Сахара, Долината на смъртта са само част от неговите преодолени екстремни маратони.

Следващото му предизвикателство ще започне в Пловдив на 28.09.2018 г., когато ще привлече вниманието на обществеността с 55 часово тичане, чиято цел е набиране на средства за деца, преживели онкологични заболявания да имат достъп до спортни лагери и мероприятия.

За важните неща в живота, за каузите и изпитанията, както и за начина на хранене на един маратонец, ще ни разкаже лично Краси в кулинарната среща с децата от “Слънчев лъч” днес от 15 ч. Докато си говорим, ще приготвим вкусни и здравословни ястия с чисти продукти от нашата градина. Млечните и месни продукти Нашенско за кулинарното ни приключение са любезно предоставени  от Златка Драганова, родител на дете от нашето училище. Благодарим за подкрепата и добрия пример!

Очакваме срещата ни с Краси с вълнение и се подготвяме за тичането заедно с него на старта на 55 часовото му предизвикателство!

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.