Литературен конкурс – награди

С радост съобщаваме за участието и наградите на наши ученици в организирания от Сдружение “АртеВизия” литературен конкурс на тема “Върхът, който покорих през 2018-та”. Поздравяваме победителите и им пожелаваме още много творчески успехи! 

Боряна, Таня и Сияна сред победителите (от ляво на дясно) 

Споделяме и писмото от организаторите:  
“Скъпи ръководители, учители, ученици и родители от Частно основно училище „Слънчев лъч“, изказваме най-искрени благодарности за активното участие на децата в Литературния конкурс „Върхът, който покорих през 2018-та“.
Три от творбите впечатлиха компетентното жури и то класира Таня Драганова на първо място във Втора възрастова група и Сияна Христозова на трето място в същата категория. Наградена бе и Бояна Николова, която спечели второ място в Първа възрастова категория.
Очаровани сме от толкова силното творческо присъствие на ученици от Вашето училище. Впечатлени сме от толкова борбени и мотивирани да успяват деца! Поздравяваме Ви за усърдието, труда и енергията, които влагате в образованието им. Надяваме се да продължим партньорството си и в следващи образователни и културни инициативи.”

Виолета Властанова и  Елвира Генова
управители на Сдружение „АртеВизия“

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.