Бронзов медал за Стефи

За шеста поредна година Община Несебър бе домакин на финалното състезание на Международния турнир „Математика без граници“, който се проведе под патронажа на кмета Николай Димитров. В състезанието участие взеха 1200 ученици от 1 до 12 клас от 15 страни, състезаващи се за индивидуално и отборно класиране. Началото бе дадено на 29 юни в двора на СУ „Любен Каравелов“ със засаждане на 15 розови храста по един за всяка страна-участничка във форума.

В продължение на два дни български и чуждестранни ученици от Словения, Украйна, Киргизстан, Азербайджан, Виетнам, Иран, Казахстан, Македония, Малта, Русия, Румъния, Турция, Узбекистан и Филипините се конкурираха при решаването на сложни задачи. Най-добрите в турнира бяха наградени на 01.07.2019 г. на специална церемония на амфитеатъра в старата част на града, като освен купа те получиха и цвете българска роза.

Стефания Хвърчилова

Горди сме, че в този финал участие взе и представител от нашето училище. На финала бе Стефания Каменова Хвърчилова от I-ви клас. Стефи се представи блестящо и завоюва бронзов медал.

Ръководството на ЧОУ “Слънчев лъч”, с. Марково, поздравява малката Стефи! Пожелаваме й да бъде все същото чаровно, талантливо и умно, любознателно дете!

Поздравления и за учителите!

Мили родители,
Радвайте се на успехите на децата Ви! Подкрепяйте ги! Те са изключително умни и талантливи деца!

С уважение:
Спаска Иванова – директор,
Мария Паева – управител
и екипа на ЧОУ “Слънчев лъч”

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.