Отворен прием за кандидатстване

Уважаеми родители!
Имаме удоволствието да ви съобщим, че процедурата по кандидатстване в ЧОУ “Слънчев лъч” за следващата 2020/21-ва учебна година е отворена до запълване на паралелките от предучилищна група до 7-ми клас.
Училището предлага три форми на обучение, като целодневната ни програма включва богат избор от допълнителни дейности с акцент върху екологичното образование и интензивното изучаване на английски език и музикални инструменти.
ЧОУ “Слънчев лъч” е най-добрият избор за Вашето дете, ако искате да инвестирате в доброто му академично образование, връзката му с природата и изграждането му като пълноценна личност с реални умения за живота. Екипът ни от професионалисти е преминал множество от квалификации и прилага най-съвременните методи на преподаване за бързо и лесно усвояване на материала, с любов и уважение към личността на детето. Проектно-базираното ни обучение дава увереност на децата за работа в екип и справяне с практични житейски ситуации. Животът на учениците ни е вълнуващ и разнообразен, изпълнен с много вдъхновяващи срещи, събития и активности.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА!