“Слънчев лъч” на “Вълшебно лято”

Еко училище “Слънчев лъч” се включи в детския празник “Вълшебно лято с KATRA FM“, като дари средства за благотворителната кауза на организаторите – Ремонт на инфекциозната клиника в Пловдив.


Имахме и информационен щанд на нашето училище и участвахме с образователна игра на екологична тематика – разделно събиране на отпадъци и стимулиране на навици за рециклиране у младото поколение.
Децата много се забавляваха и по време на играта и след това, като се надпреварваха да споделят кой знае повече за нашето училище. Много от децата казаха, че “Слънчев лъч” е най-хубавото училище, други, че при нас са най-добрите учители, а трети, че децата ни научават много за природата – все истински и важни факти!


Затова всички участници в играта получиха от нас подаръци – екологична платнена торбичка с логото ни, която да използват многократно и по този начин да подпомогнат опазването на природата! Също така зарадвахме малчуганите и с топки за игра, както и с най-хубавите подаръци-изненада – ВАУЧЕРИ за БЕЗПЛАТНО посещение на нашето забавно ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ!

Щастливи сме, че всички заедно много се забавлявахме и същевременно допринесохме за реализирането на една добра кауза!

Благодарим на всички, които бяха съпричастни и дойдоха да ни подкрепят!
За нас е чест, че химнът на училището озвучи поляните на Младежкия хълм, а децата се веселиха от все сърце!

Очакваме всички, спечелилите ваучери за безплатно посещение в нашето Лятно училище, да дойдат съвсем скоро! Молим родителите им да се свържат с нас поне 2 дни предварително, за да резервират датата на посещението си.