Горичка “Слънчев лъч”

Старите хора казват, че животът ти е бил напразен, ако не си засадил поне едно дърво. Радваме се, че с помощта на десетки дарители и доброволци засадихме не едно, а цели 35 дървета в Горичка “Слънчев лъч” в район Тракия, Пловдив.

Благодарим сърдечно на родителите и учителите от нашето училище, които приеха присърце идеята да оставим след себе си по-чист въздух, повече зеленина и повече надежда за бъдещето на децата ни!
💚 Вера Вулджева и Христо Петров – за цялостната концепция, организация и реализация на проекта
💚 Пенка Иванова
💚 Лора Атанасова
💚 Лидия Димитрова
💚 Илияна Матова
💚 Камелия Петрова
💚 Мария Лесева
💚 Надя Колева
💚 Димитър Ивановски
💚 Даниела Симеонова
💚 Семейство Паеви
💚 Семейство Александрови
💚 Семейство Стефанови
💚 Семейство Драганови
💚 Семейство Терзиеви
💚 Всички други дарители, пожелали да останат анонимни
💚 Всички, които не са част от училищната ни общност, но се включиха в инициативата ни
💚 Дарителите, доброволците и екипа на платформата “Подай ръка – Заедно за по-добро бъдеще”
💚 И не на последно място – благодарности към кмета на Район Тракия – Костадин Димитров и целия му екип за предоставения терен и огромната подкрепа на цялата районна администрация за реализирането на тази идея. Кампанията, която г-н Димитров е подел – “Засади дърво – създай живот” е прекрасна и за нас е чест, че успяхме да станем част от нея!

Мили ХОРА!
Пожелаваме си доброто, което носите в сърцата си да се множи и да има все повече такива положителни примери за децата ни! С любов и грижа създадохме тази горичка, но с горчивина разбрахме няколко дни след засаждането ѝ, че вандали са счупили табелата и някои дръвчета. Знаем, че докато има благородни и грижовни хора като вас, доброто няма да се предаде пред злото. Тези вандалски постъпки няма да ни спрат и ще продължим да творим красота и доброта заедно. Защото както е казал древногръцкия баснописец Езоп: “Дори и най-малкият акт на добрина не е бил напразен.”