Второ място на НВО в областта!

Учениците от 4-ти клас на ЧОУ “Слънчев лъч” и техния класен ръководител – г-жа Соня Къртева

Скъпи приятели, имаме прекрасна новина – ЧОУ “Слънчев лъч” е на ВТОРО МЯСТО В ОБЛАСТТА на НВО за 4-ти клас по Български език и литература и Математика за настоящата 2021-2022 учебна година!

Поздравяваме учениците ни от клас “Усмивки” за отличното представяне на Националното външно оценяване за 4-ти клас със среден брой точки 83,04 по БЕЛ и 80,45 по Математика!

С това блестящо представяне по математика децата се класират на второ място в Пловдивска област, а по Български език и литература се нареждат на 16-то място в областта. Средният им резултат е 81,92 и това е наистина голям успех за цялото училище!

Поздравяваме всички 12 момичета и момчета от клас „Усмивки“ за доброто им представяне! Гордеем се с вас, слънчеви дечица и ви желаем още много успехи в бъдеще! Учете се все така прилежно, бъдете все така будни, осъзнати и отговорни и градете светло бъдеще за всички нас, родината ни и света! Ние вярваме във вас!

Изказваме специални благодарности и на класния ръководител на класа – г-жа Соня Къртева! Щастливи сме, че г-жа Къртева е част от нашето училище и заедно с родителите на децата подкрепят тяхното интелектуално, емоционално, физическо и духовно развитие! Вярваме, че силната връзка, която учителка Соня и децата изградиха помежду си, ще продължава да ги свързва и в бъдеще, а тази свързаност и любов, тази стабилна и здрава основа, ще помага на децата през целия им живот!

Пожелаваме на всички деца успех и на добър час!