На 12-то място сме в цяла България!

Излезе класацията на училищата в България според резултатите от зрелостните изпити след 4-ти и 7-ми клас за учебната 2021/2022 година и имаме прекрасна новина:

ЧОУ „Слънчев лъч“ се нарежда на 12-то място в цяла България според резултатите от НВО след 7 клас тази година с 84.125 точки! По математика сме на 11-то място в държавата с 83.25 точки, а по български език и литература – на 14-то място с 85 точки! Това е удивително постижение за нашето училище и целият ни екип, и ни мотивира да продължаваме и в бъдеще да работим все така всеотдайно и с много любов!

В настоящата класация за НВО след 7-ми клас ЧОУ „Слънчев лъч“ се нарежда на 2-ро място в Област Пловдив, като преди нас по резултати е само Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“ с 92.505 точки.

Поздравяваме нашите учители – г-жа Мария Узунова – преподавател по български език и литература в прогимназиален етап и г-н Йордан Лулин – преподавател по математика и физика, за отличната работа и постигнатите резултати!

(Данните с резултатите на училищата са предоставени от МОН на www. danybon.com въз основа на заявление за достъп до обществена информация

източник: https://danybon.com/obrazovanie/klasacia-bg-izpiti-7-class-22/)

Относно класацията на училищата в България на НВО след 4-ти клас – ЧОУ „Слънчев лъч“ се нарежда на 47 място в страната от над 1700 училища в държавата с 81.745 точки и на 2-ро в Пловдивска област. Преди нас от училищата от нашата област в националната класация след 4-ти клас е единствено СУ „Свети Патриарх Евтимий“ , като те се нареждат на 32-ро място в страната с 82.79 т. (т.е. с разлика от само една точка спрямо нас).

За това постижение благодарностите и поздравленията са както за нашите слънчеви деца, така и за тяхната учителка – г-жа Соня Къртева!

(източник: https://danybon.com/obrazovanie/klasacia-nvo-4-class-bg-2022/)

Пожелаваме на всички деца, родители, учители и администрацията на ЧОУ „Слънчев лъч“ и за в бъдеще още много успехи! Сигурни сме, че усилията и любовта, които всички ние влагаме в обучението и възпитанието на нашите деца, ще водят и в бъдеще до все така добри знания, светли преживявания и много радост!