Свободни места в ПГ за учебната 2022/2023 г.

Мили родители, все още имаме няколко свободни места за дечица в нашата предучилищната група!

За новозаписаните в ПГ до края на месец Август 2022 г. предлагаме и 5 % отстъпка!

В ЧОУ „Слънчев лъч“ имаме щастието децата да могат да се включат в нашата слънчева общност още на 5 (или 6) годинки, като след завършване на 4-та подготвителна група при нас, малчуганите продължават в 1-ви клас плавно и естествено – не се налага да се местят в друго учебно заведение и се адаптират много по-лесно към идеята, че вече са ученици.

С много любов успяваме да направим така, че и най-малките ни дечица да се чувстват добре при нас, защото учат чрез игри и забавления, чрез активности, които включват тялото и емоциите им, с помощта на изкуството и в хармония с природата! Нашият двор е истинско богатство – голям и зелен, с тучна трева, много овощни дървета, зеленчукови лехи и катерушки от природни материали, външни класни стаи за всеки клас и много цветя.

Децата ни от най-ранна възраст практикуват био-динамично земеделие, с помощта на опитен ментор в тази област, като лично участват във всички процеси – от направата на разсада, през засаждането, мулчирането и поливането, та до свободното откъсване и консумиране на вкусните плодове и зеленчуци.

Еко-образованието и изграждането на здравословна връзка с природата за нас е от съществено значение, както и предразполагането на децата да се чувстват добре, да учат и общуват без страх и в подкрепяща и любяща среда.

Нашето обучение е базирано на сугестопедията, децата учат чрез преживяване, с любов и подкрепа, а музиката и изкуствата са част от нашето ежедневие. Училището ни е лицензирано по МОН и до обяд децата усвояват предвидения от държавата материал с надграждане и по обем и по качество, благодарение на нашия уникален образователен модел. Следобедните часове сме включили ежедневно изучаване на английски език чрез песни, игри и креативни занимания, както и много още творчески дейности и физически активности.

Стремежът ни е да възпитаваме децата в ценности и добродетели, за да станат осъзнати и отговорни личности. Мъниците се обгрижват с много любов и внимание, като ги подкрепяме в развитието на техните личния качества и заложби по възможно най-добрия начин.

Всяко наше дете, още от предучилищната група, свири на поне един класически инструмент – пиано, китара, ударни… Имаме и множество разнообразни допълнителни дейности като въздушна йога, паневритмия, народни танци, творчески занимания, както и практикуване на традиционни български занаяти.

Изкуствата, занаятите и срещите с интересни и вдъхновяващи личности за нас са неизменна част от образователния процес, защото чрез тях ние разпалваме искрата на вдъхновението, креативността, творческият потенциал и любознателност, които вярваме, че всяко едно дете притежава!

Обадете ни се, за да ви разкажем повече! Елате на място, за да видите колко е уютно и приятно при нас, доведете и децата си – нека те да почувстват атмосферата, да вдъхнат аромата на тревите и да потичат на воля по двора!

За записалите се до края на месец Август предлагаме 5% отстъпка от годишната такса.

Тук можете да прочетете повече за нашия ОБРАЗОВАТЕЛЕН МОДЕЛ:

А това е още една статия за ПРЕДУЧИЛИЩЕН ЕТАП на образование при нас:

КАНДИДАТСТВАЙТЕ!