“КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВИМ”

“Светъл, слънчев, изгревен празник сътворихме с талантите на Пловдив и със специалното участие на талантливите деца от Частно основно училище “Слънчев Лъч”. ” 

-Това сподели в страницата си  в социалните мрежи, журналистката Ася Антонова- водеща на предаването “Ася в страната на талантите”.

На 22 -ри  май  ученици от ЧОУ “Слънчев лъч”  участваха в концерт организиран от Телевизионното предаване „Ася в страната на талантите“ в залата на Военен клуб, Пловдив.

Събитието беше посветено на 24-ти май, един от най-стойностните и светли български празници.

Телевизионното предаване „Ася в страната на талантите“ има над 20 годишна история. Акцентът на всички събития са талантливите деца и младите хора на града ни. Тъй като предаването има много голяма гледаемост, често на сцената се изявяват таланти, не само от Пловдив, а и от цяла България.

В програмата имаше изпълнения на деца-таланти, на различна възраст, от различни школи, формации, читалища.

 Нашето слънчево училище  беше представено от Златин Илиев от 6 – ти клас, който изсвири на пианото  “Libertango”, Галена Гънчевска също от  6 – ти клас, която пя “Voila” и Йоана Атанасова от 4- ти клас, която изпя народната песен- “Слънчице, мило мамино”.

Програмата включваше викторина и разбира се специално подготвени награди.

Гостите  имаха шанса, освен да се насладят на една прекрасна програма, да научат повече и за дейността на училището ни.